Szerviz

 szerviz0

SZERVIZ

Munkatársaink kiemelt feladata, hogy az általunk forgalmazott CASE IH, Bednar, Kverneland, McHale és egyéb erő és munkagépek műszaki vevőszolgálatát és a gépekhez kapcsolódó szervízszolgáltatást magas színvonalon ellássák. Országszerte 6 területi központunkkal és békéscsabai vevőszolgálati központunkkal állunk a partnereink rendelkezésére. Ezen felül az ország minden pontjára eljutó 30 fő feletti szerviztechnikus állományunk 30 feletti jól felszerelt szerviz és mobilalkatrészes autóinkkal gondoskodnak a minél gyorsabb és legrövidebb kiesést biztosító szervizszolgáltatásról. Az egyre magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő területekre ma már specializálódott kollégák állnak rendelkezésre, mint kombájn specialista, GPS termékmenedzser és fejlesztő mérnök kolléga. A legfontosabb feladatuk, hogy a gazdákat támogassák a mindennapi gyakorlatban az általuk üzemeltett gépekkel és gépkapcsolatokkal, valamint hogy segítsenek abban, hogyan végezhetők a munkafolyamatok a leghatékonyabban. Kollégáink folyamatos képzését kiemelt fontosságúnak tekintjük, amelyet gyári és belső, valamint külső oktató cégek által szervezett oktatásokkal biztosítunk.

GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

Az általunk forgalmazott gépekre gyártójuk 1 év garanciát vállal, melyet szakképzett és a gyártók által akkreditált szervizcsapat lát el. Igyekszünk a garanciaidőn belüli meghibásodások javítását minél rövidebb időn belül megkezdeni és elvégezni. A garancia érvényesítésének feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

GARANCIA IDŐN TÚLI JAVÍTÁSOK

Érdemes szervizcsapatunk szolgáltatását a garancia idő letelte után is igénybe venni, hiszen a gyártók által előírt képzéseknek a folyamatosan fejlesztett technikai háttérnek köszönhetően munkatársaink megbízhatóan, már kialakult személyes kapcsolattal állnak rendelkezésre egyszerű karbantartási feladatok, valamint állapotfelmérés, nagyobb felújítás kapcsán is. A gyári alkatrészek pedig továbbra is garantálják a gépek hosszú élettartamát és a kedvező üzemben tartási költségeket.

ÁTALÁNYDÍJAS SZERVIZSZOLGÁLTATÁS

A kiszámíthatóbb karbantartási és szervizköltségek, valamint a garantált és gyors hibaelhárítás érdekében hoztuk létre átalánydíjas szervizszolgáltatásunkat, mely biztosítja a termelők és a gazdaságok számára a gyors kiszállást, az állandó technikai segítségnyújtást és a szervizköltségek optimalizálását. A javítási szerződés különböző módozatairól és részletekről, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken !

szerviz4


Nyomtatás  

Eszközök

Eszközök