Rólunk

 

agrobekes.hu

 

Az Agro-Békés Kft. 2000-ben kezdte meg mezőgazdasági gépforgalmazási tevékenységét Békéscsabán három fővel és általános termékkínálattal. Mára több mint 110 főt foglalkoztató, az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal rendelkezünk.

Fő tevékenységünk a mezőgazdasági termelők ellátása, a modern termelési technológiák kielégítésére alkalmas színvonalas mezőgazdasági technikai eszközökkel, az eladott termékek magas színvonalú vevőszolgálata és a használat során felmerült alkatrészigény legteljesebb körű kielégítése.

2017. január 1-től az AGROBÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója. A CASE IH traktorok, kombájnok, bálázók és teleszkópos rakodók világszerte ismert és elismert márkaként vannak jelen, így Magyarországon is a legmodernebb technológiát és széles, sokoldalú termékválasztékot képviselnek. Munkagépkínálatunk vezérfonalát a cseh BEDNAR munkagépei adják, melynek 2015. január 1-je óta szintén kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk. Széles termékválasztékot a KVERNELAND GROUP,McHale, AJG termékei adnak. Ezenkívül számos jó nevű külföldi márka is szerepel a kínálatban és nagyon fontosnak tartjuk a nívós hazai gyártók termékeit is, az ön igényeinek tökéletes kielégítésére. Mára már 7 helyszínen, békéscsabai, abonyi, nyíregyházi, cserkúti, pápai, székesfehérvári és marcali telephelyünkön is teljes körű kiszolgálást biztosítunk Önnek, hogy a kapcsolattartás még könnyebb legyen Önnek.


agrobekes.hu 

RTK+

2016 év végén elindult az Agro-Békés Kft. országos lefedettségű RTK hálózatának szolgáltatása, mely nem csupán a Case IH tulajdonosoknak szolgál megbízható és nagy pontosságú korrekciós jellel, de különböző gépmárkák tulajdonosai is használhatják. Az Agro-Békés Kft. RTK hálózatának nagy előnye , hogy a magyar mobilhálózatoktól és azok lefedettségétől függetlenül működik +/- 2,5cm-es jelpontosággal, azaz nagyon kedvező árú adatroaminggal mindig a legjobb jellel rendelkező hálózatra csatlakozik. Ez megoldja a határ közelében vagy a magyar hálózatok üres foltjain dolgozótermelők jelproblémáját.

 

agrobeles.hu

 

2017-ben is Professional minősítést kapott az Agro- Békés Kft

A CASE IH minden évben a Red Excellence, azaz a Piros tökély elnevezésű rendszerében minősíti képviselőit. Az értékelés két fő témakörben, kereskedelem és vevőszolgálat szerint történik, és kiterjed a vállalat ilyen jellegű tevékenységeinek minden részletére.


Nyomtatás  

Eszközök

Eszközök