H I R D E T M É N Y

H I R D E T M É N Y

Az Agro-Békés Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság „csőeljárás alatt” (székhely: 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19. , cégjegyzékszáma: 04-09-004884. , adószáma: 11991511-2-04. , a továbbiakban: Társaság) ezúton értesíti Tisztelt Hitelezőit, hogy a Gyula Törvényszék a 14.Cspk. 1/2019/4 sorszámú végzésével elrendelte a Társaság csődeljárását, melynek kezdő időpontja 2019.08.03.

A Társaság az 1991. évi XLIX. törvény (Cstv) 17.§ (1) bekezdése alapján tájékoztatja a Hitelezőit, hogy 2019. szeptember 26. napján 10 órakor a Társaság székhelyén (5600 Békéscsaba, Kétgyházi út 19.) egyezségi tárgyalást tart, melyre ezúton meghívja a Tisztelt Hitelezőket.

Az egyezségi tárgyaláson a Hitelezők személyesen vagy képviselőjük útján vehetnek részt. A képviselőknek e minőségüket erre irányuló külön felhívás nélkül is a regisztráció alkalmával igazolniuk kell. A cégjegyzésre jogosult törvényes képviselők képviseleti jogukat aláírási címpéldányuk vagy aláírási mintájuk egy eredeti és egy másolati példányával kötelesek igazolni. Amennyiben a hitelezőt nem a cégjegyzésre jogosult törvényes képviselő képviseli, úgy a meghatalmazott képviseleti jogát legalább teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt, cégszerűen aláírt, eredeti meghatalmazással köteles igazolni, melyhez a meghatalmazó aláírási címpéldánya vagy aláírási mintája másolatban csatolandó.

A Társaság egyezségi javaslatát az egyezségi tárgyalás időpontját 5 munkanappal megelőzően a Társaság székhelyén található irodájában (5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19.), munkanapokon 10-11 óra között megismerheti.

A Társaság felhívja a külföldi székhelyű illetve külföldi lakóhellyel rendelkező Hitelezőit, hogy kézbesítési megbízottat szíveskedjenek igénybe venni.

A Társaság tájékoztatja a Hitelezőit, hogy a Cstv. 8. § (2) bekezdésében és a 14. § (1) bekezdésében felsorolt iratokat az egyezségi tárgyalást megelőzően a Társaság 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19. szám alatt található irodájában, munkanapokon 10-11 óra között tekinthetik meg.

Agro-Békés Kft. „cs.a.” Grósz László ügyvezető Grósz Gábor ügyvezető Pribelszki Péter ügyvezető

FELHÍVÁS HITELEZŐI KÖVETELÉS BEJELENTÉSÉRE

Felhívás

Vörös jövő kérdőjelekkel

voros jovo kerdojelekkelAz Agro-Békés Kft. 17 éve képviseli Magyarországon a CASE IH márkát, korábban márkakereskedőként, 2013.11.15-től importőrként.

Elsődleges célunk mindig is a vevői igények magas színvonalú kiszolgálása volt, melyet a CASE IH márka képviseletével és ügyfeleink számára a termelés biztonságát garantáló műszaki háttér és egyéb szolgáltatások segítségével biztosítottunk.

A piacon megannyi cég árulja ezt a márkát egyéb forrásokból beszerezve – meggyőződésünk szerint közel sem a márkához méltó műszaki háttérrel – ami jelentősen leszorította a gépek árát, így a megfelelő színvonalú szolgáltatási háttér fedezetének a megteremtése csak az Agro-Békés Kft. tulajdonosainak anyagi áldozata révén volt fenntartható. Ám mi mindig a vevői igényeket és a CASE IH brand kellő színvonalú képviseletét helyeztük előtérbe.

Az új Versum CVXDrive a CVT előnyeit prémium felszereltséggel és kompakt méretekkel ötvözi

St. Valentin, 2019. február 24.

Új opció áll rendelkezésre azon vegyes gazdálkodást folytató mezőgazdasági vállalkozások, közepes és nagyméretű tehenészetek, bérvállalkozók és útkarbantartók számára, akik kompakt CVT traktort keresnek a 100-140 lóerős (max) teljesítmény tartományban. A Case IH 2019-es SIMA kiállításon bemutatott, új Versum CVXDrive sorozata négy modellváltozatban rendelhető – Versum 100 CVXDrive, Versum 110 CVXDrive, Versum 120 CVXDrive és Versum 130 CVXDrive. Az egyes modellszám a 2.200 min-1 motorfordulatszámon leadott névleges teljesítményt jelenti.

Case IH Versum 130 CVX Drive

Az új Versum CVXDrive modellek a tervezésükből eredően prémium felszereltségű gépek, melyek a nagy traktorokra jellemző funkciókat és kényelmet kínálnak olyan csomagban, amely fordulékony, könnyen kezelhető, és a fokozatmentesen változtatható áttételű sebességváltó üzemanyagtakarékos előnyeit nyújtja. Korábban a Case IH CVXDrive felszereltséggel rendelhető legkisebb traktor sorozata a nagyobb, nehezebb felépítésű, négyhengeres, 116-145 lóerős Maxxum széria volt. A Versum traktorok kisebb súlyú opciót kínálnak, és a Maxxum modellek és a jól bevált Luxxum sorozat közé illeszkednek.

A Case IH bemutatta a 2019-es SIMA kiállításon az új MyCaseIH és AFS Connect™ platformjait

Párizs: 2019. február 24.

A globális vezető mezőgazdasági gépgyártó Case IH a 2019-es SIMA kiállításon ragadta meg az alkalmat arra, hogy első ízben mutassa be a nagyközönségnek az új felhő alapú MyCaseIH platformját, valamint az AFS Connect™ telematikai weboldalát. A jelenleg a fejlesztés végső fázisaiban járó MyCaseIH és AFS Connect ez év későbbi szakaszában kerül bevezetésre.

MyCASEIH platform

A Case IH a SIMA kiállításon mutatta be legújabb innovációit

St Valentin, 2019. február 24.

A Case IH a legújabb termékeit és innovációit mutatta be a 2019-es SIMA kiállításon, amely 2019. február 24-28. között került megrendezésre. Az új Versum CVX Drive és a hathengeres Maxxum 150 ActiveDrive 8 traktorok mellett többek között az AFS Connect™ telematikai weboldal, az EZ-Pilot™ Pro segédkormányzás rendszer, valamint az új Case IH Coffee Express 200 Multi kávé-betakarítógép is ismertetésre került.

case ih

 

Idén először tartott partnertalálkozót az Agro-Békés Kft.

Az Agro-Békés Kft. idei első partnertalálkozója a cég cserkúti telephelyén került megrendezésre, ahol a vezetőségen és a kereskedőkön kívül számos partnerünk vett részt. A találkozón szó esett többek között a cég történetéről és fejlődéséről, a vevőszolgálat fontosságáról, valamint a precíziós gazdálkodásról is.

agrobekes cserkut 2019 023

A rendezvényt Grósz László ügyvezető nyitotta meg, aki a vállalat alapítása mellett a cég fejlődésének dinamikus, de rögös útjáról beszélt. Ezt követően Demcsik László, a dunántúli régió vevőszolgálati vezetője prezentálta az Agro-Békés Kft. országos telephelyeit, a vevőszolgálat jelentőségét, illetve az azt érintő feladatokat. Később Bogdán Gábor kereskedelmi igazgató a Case IH termékvonalát mutatta be. Előadásában külön figyelmet kapott az Axiál-Flow kombájn széria kiemelkedő teljesítménye, a Steiger és Quadtrac törzscsuklós traktorok és azok előnyei, valamint a 2019. június 30-ig akciós Maxxum-sorozat, amely rugózott első-híddal és vezetőfülkével bír.

A szót Tálas Attila, a cég Case IH precíziós gazdálkodás termék-specialistája vette át, aki az automata-kormányzás és a precíziós gazdálkodás témakörökben tartott egy rövid, ám annál hasznosabb előadást.

Végül Széll Krisztián, Baranya megyei területi képviselő átfogóan prezentálta az Agro-Békés Kft. által forgalmazott munkagépek kínálatát, külön kiemelve a Bednar Swifter magágy-készítő kompaktort és a Bednar Terraland gépet, amely 4,0 m-es munkaszélességű lazítóval rendelkezik.

Az előadásokat követően Grósz László az alábbi gondolatokat fűzte hozzá a rendezvényhez: „Azért vagyunk, hogy Önöknek ne csak gépeket, hanem megoldást és technológiát is adjunk a felmerült kérdésekre, igényekre és problémákra.” Befejezésképpen ügyvezető úr az Agro-Békés Kft. jelmondatával zárta a partnertalálkozót: "A mi célunk az Ön sikere!"

Az előadások után közös ebéd keretében volt lehetőség a korábbi tapasztalatok, ismeretek cseréjére.

Ezúton is köszönjük partnereinknek megtisztelő jelenlétüket!

Sikeres volt a kiskőrösi Agrár Expo

Március 23-24-ig került megrendezésre a X. Duna-Tisza-közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény a régió csúcsrendezvényének számít a témában, és idén sem okozott csalódást az oda látogatóknak. A kézműves élelmiszerek, borok, pálinkák és népművészeti termékek mellett természetesen azok is megtalálták számításukat, akik a mezőgazdasági gépek és az általuk kínált lehetőségek iránt érdeklődtek.

Kiskorosi agrarexpo 2019 1200x900

A kiállításon természetesen az Agro Békés standja is megtalálható volt, ahol Szegedi Ambrus, Kormos Zoltán képviselte a céget. A két nap alatt számos érdeklődő megfordult a standnál, és a három kiállított traktor (Quantum, Luxxum, Maxxum) sokak figyelmét felkeltette. Zoltán tapasztalatai szerint elsősorban a Quantum örvendett nagy népszerűségnek, és az érdeklődők rendszeresen rácsodálkoztak arra, hogy egy ekkora gépben 90Le-s motor van.

A gazdálkodók rendszerint figyelemmel követik a kertészeti támogatásokat, és amint megfelelő rendelkezésre áll, sokan gondolkodnak gépvásárlásban. A kiállítás kitűnő lehetőség volt arra, hogy a potenciális vásárlókban tudatosuljon, az Agro Békés Kft, mint a Case IH és a Bednar gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a régióban is jelen van és kínálja gépeit. A rendezvény jó esélyeket teremtett arra, hogy a cég kínálatával még inkább megismerkedhessenek a gazdálkodók és akár saját gépparkjuk korszerűsítésében is elkezdjenek gondolkodni.

A tavalyi évhez képest talán némileg kevesebb látogató volt, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy az Expo ideje alatt remek volt az időjárás, így sok gazdálkodó inkább a munkát választotta. Ezúton is köszönjük minden érdeklődőnek, látogatónak hogy meglátogattak bennünket!

Kiskorosi agrarexpo 2019 2 1200x900

Kiskorosi agrarexpo 2019 3 1200x900Kiskorosi agrarexpo 2019 4 1200x900

Néhány napig benyújtható a gazdálkodási napló. Határidő: 2019. január. 31.

naptar

Január 31-ig kell benyújtani a gazdálkodási napló egyes adatait (web-GN) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) felé. A határidő jogvesztő, az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai segítséget nyújtanak a web-GN benyújtásában.

 

Minden információ és segítség megtalálható a NÉBIH oldalán az alábbi linken:
http://portal.nebih.gov.hu/egyeb/gyakran-ismetelt-kerdesek/gazdalkodasi-naplo

 

 

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019. január 23-26.

agromash expo agrargepshow 2019

Idén is várunk szeretettel az AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 rendezvényén standunknál "A" pavilon 304 C terület, ahol sok-sok meglepetés vár. 

 

Milyen volt az AGROmash 2018-ban?

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 Termékfejlesztési Díj

termékfejlesztési verseny díj 2019Nemzetközi Termékfejlesztési díj KÜLÖNDÍJ – Gépesítés kategóriában

AGRO-BÉKÉS Kft. – CASE IH Axial-Flow 8250 kombájn

 

A CASE IH új AXIAL-FLOW 250-es kombájnsorozata három típussal jelent meg a piacon – 7250, 8250, 9250 – melyek a 7., 8., 9., kombájnosztályban foglalnak helyet 496 LE, 571 LE és 634 LE maximális motorteljesítménnyel.

 

termékfejlesztési verseny díj 2019

A Case IH Maxxum 145 Multicontroller elnyerte az “Év Traktora” és a “Legjobb Design” címet a 2019-es évre

case ih maxxum 145 ev traktora 2018

Bologna, 2018. november 7.

A pán-európai bírálóbizottság kiválasztja a csúcsmodellt, mint TOTY győztest a négyhengeres Maxxum traktorok közül / A kompaktság, a teljesítmény és az erőátvitel sokoldalúságának együttes megvalósulását elismerik / A komplex gépekkel végzett munka során a tulajdonosok és a járművezetők számára fontos könnyű gépkezelést is méltányolják /

Eszközök

Eszközök