994 - Körbála szeletelő

Nyomtatás
Kombinálva az egyszerűséget és az erőt a McHale Bálavágó gyorsan, hatékonyan és tisztán vágja a szenázs-, széna-, vagy szalmabálákat.
Leírás

A McHale 994 körbála szeletelő egy kettős működésű hidraulikus munkahengerrel és egy egyedi tervezésű késsel van ellátva, biztonságosan szállítható vele bála a tárolási területről az etetési területre.

A kezelő egyszerűen, a kívánt módon tudja szeletelni vele a bálát az etetési területen vagy az etető kocsiban. Ha a McHale körbála szeletelővel az etetési területen kívül történik a bálszeletelése, az adapter használható a bálaszeletek etetési területre való szállítására is.

A McHale körbála szeletelő alapfelszereltségeként a traktor három pontjára rögzíthető. A McHale körbála szeletelő egyaránt csatlakoztatható traktorra és rakodóra is. Ahogy minden McHale termék, a McHale körbála szeletelő is magában foglalja a józan ész szerű tervezést, minőségi alkatrészeket és a precíz mérnöki munkát a még hatékonyabb szeletelés érdekében.

További érdekes és hasznos részletes információk, videók, fényképek és prospektus : http://www.mchale.net/hungarian/products/mchale-994-round-bale-splitter/

Eszközök

Eszközök