Kverneland ts-drill gabonavetőgép

Nyomtatás
Az új generációjú talajművelő vetőgép-technológia professzionális gazdálkodók számára
Leírás

A különböző opciók a nagy teljesítménnyel kombinálva és a viszonylag alacsony a beszerzési ár a Kverneland ts-drill vetőgépet a gabonavetési rendszerek valódi alternatívájává teszi. Különösen extrém körülmények között, mint a nedves talaj vagy a nagy mennyiségű szármaradvány esetén válnak nyilvánvalóvá a ts-drill előnyei. Az öt sorban intelligens módon elhelyezett kapák biztosítják, hogy a ts-drill pontosan helyezze le a vetőmagot a vetőágyba. A ts-drill sokoldalúsága teszi lehetővé, hogy akár szántás után, akár forgatás nélküli talajművelés esetén is alkalmazható. Plug and Play! Csak csatlakoztassa és induljon! Az iparági szabványt alkalmazva, a munkagép közvetlenül a traktor ISOBUS termináljához csatlakoztatható. Az egyszerűen beállítható új ELDOS adagolóegységgel a Kverneland új sztendert alkotott.

ALKALMAZÁS: Őszi vagy tavaszi kalászosgabonák, repce, szója és egyéb sűrűsoros növények előtt történő magágykészítés és egymenetes vetés.

TELJESÍTMÉNY IGÉNY: 35-45 LE/m.

További hasznos és érdekes információk, fényképek, videók és prospektusok : https://hu.kverneland.com/Kverneland-Vetestechnika/Gabonavetogepek/Kverneland-ts-drill

Eszközök

Eszközök