Gazdatapasztalat

 AXIAL-FLOW - ÜZEMELTETÉSI TAPASZTALATOK AZ EGYROTOROS KOMBÁJNRÓL

 

 

A GABONA MINŐSÉGE KIVÁLÓ!

gazdatapasztalat

Láng Zoltán saját 500 hektáros területet művel, s emellett bérmunkákat is vállal. 2017-ben összesen 2100 hektárról takarította be a termést. A fő termények a búza, kukorica, árpa, olajrepce és napraforgó. Az Axial-Flow® 7240-e a legjobb segítőtársa, a szűkre szabott betakarítási időszakokban, s a szoros határidejű bérmunkákban. A napi karbantartás és javítás gyors és egyszerű, s ugyanilyen könnyű, ha új terményre kell átállni. – A gabona minősége egészen kiváló, a tárolókapacitás pedig óriási! – mondja lelkesen. Ez tökéletesen illeszkedik az elvárásaihoz, csakúgy, mint a magtisztító, mely teljes mértékben méltó Axial-Flow 7240-es teljesítményéhez. – Gyakorlatilag nincs törött szem! A piaci versenytársakkal nem tudnánk elérni ezt a minőséget! – állítja Láng Zoltán. Az Axial-Flow 7240-t és a Case IH adaptereit is kiválónak tartja, szemminőség, teljesítmény és az alacsony fogyasztás tekintetében, a könnyű és egyszerű karbantartás miatt pedig meggyőződéssel ajánlja ezeket a gépeket.

 

Láng Zoltán,
Tiszanagyfalu

 


NINCS SZEMVESZTESÉG ÉS NINCS TÖRÖTT SZEM

gazdatapasztalat

Az agárdi Dörömbözi Kft. 750 hektáron gazdálkodik. Hollósi Endre műszaki vezető az Axial-Flow 6140-sel takarítja be a gabonát, kukoricát, borsót és az olajrepcét. Úgy véli, ennek a kombájnnak a legnagyobb előnye az egyszerű szerkezet, mivel nincs szemveszteség és törött szem. A napi karbantartás és előkészítés gyors és egyszerű, csakúgy, mint az átállás az egyik terményről a másikra. A 6140-es teljesítményét kiválónak ítélő Hollósi Endre még hozzáteszi: – Nincs veszteség és törött szem, a szemminőség egy 10-es skálán 11! – Egy lelkes és régi, hűséges vásárlónk, akinek ez a negyedik Axial-Flow kombájn a gazdaságában.

 

Hollósi Endre
Agárd

 


NAGY TERMÉNYÁRAM, MINŐSÉGI CSÉPLÉS

image3

Gergely Dávid 1000 hektáros gazdaságot művel, amit némi bérmunkával is kiegészít. Utóbbi szezontól függően változó. A betakarítási feladatokhoz az Axial-Flow 7240-es kombájnt használja: főként búza, kukorica, árpa, repce,
napraforgó és borsó aratása szerepel a teendők között. Az Axial-Flow kiváló teljesítményt nyújt, s nincsenek sérült szemek, bármilyen terményről is van szó. Gergely Dávid ezért maximálisan elégedett az elért szemminőséggel. Megítélése szerint az Axial-Flow 7240-es legnagyobb előnyei a kényelmes fülke, a nagy teljesítmény és az alacsony üzemanyag-fogyasztás.

 

Gergely Dávid
Gesztely

 


KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ MINŐSÉG

image4

Kovács Zsigmond rendkívül elégedett Axial-Flow 6140-esével, különösen könnyű karbantartás és egyszerűsége miatt, mivel így kisebb az esély a meghibásodásra. Emiatt a mindennapos karbantartások gyorsak és egyszerűek. Az is fontos számára, hogy jelentősebb időveszteség nélkül képes váltani a termények között, mivel egyaránt foglalkozik búza, árpa, repce, borsó, kukorica, repce, takarmánylucerna és retek betakarításával. Kovács Zsigmond tökéletesen elégedett a kombájn kiváló teljesítményével. A tisztító rendszer jónak mondható, míg a szemminőség úgyszintén kiváló, törött szemek nélkül, szemveszteség csak nagy betakarítási sebességnél történik. Összességében ez a kombájn lényegesen jobb, mint korábbi betakarító gépe: – A terepen kiválóan teljesít, és kiváló minőséggel dolgozik (szemminőség, aratási hatékonyság).

 

ifj. Kovács Zsigmond
Berettyóújfalu

 


Nyomtatás  

Eszközök

Eszközök