Alkatrész

 Alkatrész

A nagy értékű és hatékony CASE IH gépek teljesítménye és hosszú távú hibamentes használhatósága csakis kiváló minőségű, gyári alkatrészekkel és kenőanyagokkal biztosítható, amelyek a költséghatékony működéshez is elengedhetetlenek. Az Agro-Békés Kft. megbízható országos alkatrész hálózattal, széles körű és az ország 6 területi központjában elhelyezkedő nagy mennyiségű gyári alkatrész készlettel várja a partnereit. A 6 területi központhoz tartozó gyors és pontos mobil alkatrészes kollégáknak köszönhetően az ország egész területén minimálisra csökkenti a karbantartási időt. A gyári alkatrészek garantált minőségének köszönhetően pedig növelheti gépei élettartamát és biztosíthatja költséghatékony működésüket.

Széles körű alkatrész kínálattal rendelkezünk még az alábbi általunk forgalmazott mezőgazdasági gépekhez: CASE IH, Kverneland (Accord, Taarup, Rau), Bednar, McHale.

CASE IH alkatrészkatalógusunkat ezen a linken tudja böngészni. Amennyiben problémába ütközik, vagy segítséget szeretne kérni a program használatához, kérje az alktarész referenseink segítésgét!

Az általunk forgalmazott gépekhez szükséges alkatrészek széles kínálatát tartjuk raktáron. Ha mégis olyanra lenne szüksége, melyből éppen nincs készletünk, a megrendelt alkatrészt 24órán belül átveheti területi központjainkban vagy otthonában.

Ha kényelmesen otthonról szeretne alkatrészt rendelni hívja mobilalkatrészes kollégáinkat akik elérhetőségét megtalálja itt:

 

alkatresz5


Nyomtatás  

Eszközök

Eszközök