A Case IH Maxxum 145 Multicontroller elnyerte az “Év Traktora” és a “Legjobb Design” címet a 2019-es évre

case ih maxxum 145 ev traktora 2018

Bologna, 2018. november 7.

A pán-európai bírálóbizottság kiválasztja a csúcsmodellt, mint TOTY győztest a négyhengeres Maxxum traktorok közül / A kompaktság, a teljesítmény és az erőátvitel sokoldalúságának együttes megvalósulását elismerik / A komplex gépekkel végzett munka során a tulajdonosok és a járművezetők számára fontos könnyű gépkezelést is méltányolják /

 

A Case IH Maxxum 145 Multicontroller elnyerte a 2019-es “Év Traktora” és a “Legjobb Design 2019” címet az EIMA International mezőgazdasági gépbemutató első napján tartott díjátadó ünnepségen Bolognában, Olaszországban.

A tavalyi három kisebb, 116-135 lóerős névleges teljesítményű kibocsátott modell mellett, a könnyebb üzemeltetés és a hatékonyság növelése érdekében a 145 lóerős Maxxum 145 Multicontroller kiemelt tulajdonságai közé tartozik az ActiveDrive 8 nyolcfokozatú, félpowershift sebességváltó, a Multicontroller karfa és a joystick. Ezek a tulajdonságok a TOTY bírák – akik professzionális mezőgazdasági gépek újságírói Európa-szerte - által elismert jellemzők. A Maxxum traktorok négyfokozatú powershift és folyamatosan változtatható sebességváltókkal is kaphatók.

Az utóbbi évek fejlesztései során a Maxxum termékcsalád vadonatúj megjelenést kapott és kettős elismeréssel ugyanaz a modell nyerte meg a “Legjobb Design” kategóriát is, méltányolva a modern traktorstílus funkcionalitásának és formájának fontosságát.

A nyertes képlet

A múlt nyáron bemutatott új Case IH Maxxum termékcsalád az új ActiveDrive 8 félpowershift sebességváltóval és a Multicontrollerrel nyerte el a rangos 2018-as “Év Gépe” címet a hannoveri Agritechnica kiállításon Németországban. Most a Maxxum 145 Multicontroller hozta el az 2019-es “Év Traktora” címet, amelynek bírálói között az európai mezőgazdasági magazinok kiadóiból összeállított bizottság is szerepet játszott.

A meglévő ActiveDrive 4 négyfokozatú félpowershift és a CVXDrive folyamatosan változtatható sebességváltókat kiegészítve, az új Maxxum Multicontroller termékcsalád kulcsfontosságú fejlesztése az ActiveDrive 8 három sebességtartományos/nyolcfokozatú félpowershift sebeségváltója. A sebességváltó és számos egyéb traktort működtető funkció vezérelhető a Multicontroller karfán és a joystickon keresztül.

A TOTY díj a Maxxum 145 Multicontroller korábbi eredményeire épül, beleértve a legalacsonyabb átlagos fajlagos fogyasztást, amit a német DLG tesztállomás által a Szántóföldi Munka szekcióban végzett PowerMix teszten rögzítettek.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Maxxum 145 Multicontroller a 2018-as “Év Traktora” elismerésben részesült" - mondja Thierry Panadero, a Case IH európai, afrikai és közel-keleti területi alelnöke.

"Helyes az a felismerés, hogy a nagyobb erőátviteli hatékonyságnak, valamint a könnyű kezelhetőségnek egyaránt szerepe van abban, hogy a gazdálkodás nemcsak jövedelmezőbbé, hanem fenntarthatóbbá is válik. A szántóföldi munkák könnyebbé, hatékonyabbá és környezetbarátabbá tétele alapvető szempont a gépeink tervezése során, ezért örömmel látjuk, hogy a Maxxum Multicontroller tulajdonságait íly módon is elismerik. "

***

Sajtótájékoztatók és fotók: http://mediacentre.caseiheurope.com

A Case IH a szakemberek választása, 175 éves örökséggel és tapasztalattal a mezőgazdasági ágazatban. A nagy teljesítményű traktorok, kombájnok és bálázók széles választékát támogatja a professzionális kereskedők globális hálózata, melynek célja, hogy vevőinknek a produktív és hatékony működéshez szükséges kiemelkedő háttértámogatást és teljesítményre vonatkozó megoldásokat biztosítsanak a 21. században. A Case IH termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos további információk a www.caseih.com webhelyen találhatók.

A Case IH a CNH Industrial N.V. márkaneve, világelső a New York-i tőzsdén (NYSE: CNHI) és a Borsa Italiana (MI: CNHI) Mercato Telematico Azionario jegyzett termelési eszközök listáján . További információ a CNH Industrial-ról a www.cnhindustrial.com címen érhető el.

Case IH Media Center

www.caseih.com

www.facebook.com

www.youtube.com

További információkért lépjen kapcsolatba az alábbi személlyel:


Esther Gilli

PR Officer EMEA Case IH & STEYR

Ph. +43 7435 500 634
Mob. +43 676 88 0 86 634

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eszközök

Eszközök