Idén először tartott partnertalálkozót az Agro-Békés Kft.

Az Agro-Békés Kft. idei első partnertalálkozója a cég cserkúti telephelyén került megrendezésre, ahol a vezetőségen és a kereskedőkön kívül számos partnerünk vett részt. A találkozón szó esett többek között a cég történetéről és fejlődéséről, a vevőszolgálat fontosságáról, valamint a precíziós gazdálkodásról is.

agrobekes cserkut 2019 023

A rendezvényt Grósz László ügyvezető nyitotta meg, aki a vállalat alapítása mellett a cég fejlődésének dinamikus, de rögös útjáról beszélt. Ezt követően Demcsik László, a dunántúli régió vevőszolgálati vezetője prezentálta az Agro-Békés Kft. országos telephelyeit, a vevőszolgálat jelentőségét, illetve az azt érintő feladatokat. Később Bogdán Gábor kereskedelmi igazgató a Case IH termékvonalát mutatta be. Előadásában külön figyelmet kapott az Axiál-Flow kombájn széria kiemelkedő teljesítménye, a Steiger és Quadtrac törzscsuklós traktorok és azok előnyei, valamint a 2019. június 30-ig akciós Maxxum-sorozat, amely rugózott első-híddal és vezetőfülkével bír.

A szót Tálas Attila, a cég Case IH precíziós gazdálkodás termék-specialistája vette át, aki az automata-kormányzás és a precíziós gazdálkodás témakörökben tartott egy rövid, ám annál hasznosabb előadást.

Végül Széll Krisztián, Baranya megyei területi képviselő átfogóan prezentálta az Agro-Békés Kft. által forgalmazott munkagépek kínálatát, külön kiemelve a Bednar Swifter magágy-készítő kompaktort és a Bednar Terraland gépet, amely 4,0 m-es munkaszélességű lazítóval rendelkezik.

Az előadásokat követően Grósz László az alábbi gondolatokat fűzte hozzá a rendezvényhez: „Azért vagyunk, hogy Önöknek ne csak gépeket, hanem megoldást és technológiát is adjunk a felmerült kérdésekre, igényekre és problémákra.” Befejezésképpen ügyvezető úr az Agro-Békés Kft. jelmondatával zárta a partnertalálkozót: "A mi célunk az Ön sikere!"

Az előadások után közös ebéd keretében volt lehetőség a korábbi tapasztalatok, ismeretek cseréjére.

Ezúton is köszönjük partnereinknek megtisztelő jelenlétüket!

Sikeres volt a kiskőrösi Agrár Expo

Március 23-24-ig került megrendezésre a X. Duna-Tisza-közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény a régió csúcsrendezvényének számít a témában, és idén sem okozott csalódást az oda látogatóknak. A kézműves élelmiszerek, borok, pálinkák és népművészeti termékek mellett természetesen azok is megtalálták számításukat, akik a mezőgazdasági gépek és az általuk kínált lehetőségek iránt érdeklődtek.

Kiskorosi agrarexpo 2019 1200x900

A kiállításon természetesen az Agro Békés standja is megtalálható volt, ahol Szegedi Ambrus, Kormos Zoltán képviselte a céget. A két nap alatt számos érdeklődő megfordult a standnál, és a három kiállított traktor (Quantum, Luxxum, Maxxum) sokak figyelmét felkeltette. Zoltán tapasztalatai szerint elsősorban a Quantum örvendett nagy népszerűségnek, és az érdeklődők rendszeresen rácsodálkoztak arra, hogy egy ekkora gépben 90Le-s motor van.

A gazdálkodók rendszerint figyelemmel követik a kertészeti támogatásokat, és amint megfelelő rendelkezésre áll, sokan gondolkodnak gépvásárlásban. A kiállítás kitűnő lehetőség volt arra, hogy a potenciális vásárlókban tudatosuljon, az Agro Békés Kft, mint a Case IH és a Bednar gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a régióban is jelen van és kínálja gépeit. A rendezvény jó esélyeket teremtett arra, hogy a cég kínálatával még inkább megismerkedhessenek a gazdálkodók és akár saját gépparkjuk korszerűsítésében is elkezdjenek gondolkodni.

A tavalyi évhez képest talán némileg kevesebb látogató volt, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy az Expo ideje alatt remek volt az időjárás, így sok gazdálkodó inkább a munkát választotta. Ezúton is köszönjük minden érdeklődőnek, látogatónak hogy meglátogattak bennünket!

Kiskorosi agrarexpo 2019 2 1200x900

Kiskorosi agrarexpo 2019 3 1200x900Kiskorosi agrarexpo 2019 4 1200x900

Néhány napig benyújtható a gazdálkodási napló. Határidő: 2019. január. 31.

naptar

Január 31-ig kell benyújtani a gazdálkodási napló egyes adatait (web-GN) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) felé. A határidő jogvesztő, az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása akár a támogatás 30 százalékának levonásával is járhat. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai segítséget nyújtanak a web-GN benyújtásában.

 

Minden információ és segítség megtalálható a NÉBIH oldalán az alábbi linken:
http://portal.nebih.gov.hu/egyeb/gyakran-ismetelt-kerdesek/gazdalkodasi-naplo

 

 

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019. január 23-26.

agromash expo agrargepshow 2019

Idén is várunk szeretettel az AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 rendezvényén standunknál "A" pavilon 304 C terület, ahol sok-sok meglepetés vár. 

 

Milyen volt az AGROmash 2018-ban?

AGROmash Expo és AgrárgépShow 2019 Termékfejlesztési Díj

termékfejlesztési verseny díj 2019Nemzetközi Termékfejlesztési díj KÜLÖNDÍJ – Gépesítés kategóriában

AGRO-BÉKÉS Kft. – CASE IH Axial-Flow 8250 kombájn

 

A CASE IH új AXIAL-FLOW 250-es kombájnsorozata három típussal jelent meg a piacon – 7250, 8250, 9250 – melyek a 7., 8., 9., kombájnosztályban foglalnak helyet 496 LE, 571 LE és 634 LE maximális motorteljesítménnyel.

 

termékfejlesztési verseny díj 2019

A Case IH Maxxum 145 Multicontroller elnyerte az “Év Traktora” és a “Legjobb Design” címet a 2019-es évre

case ih maxxum 145 ev traktora 2018

Bologna, 2018. november 7.

A pán-európai bírálóbizottság kiválasztja a csúcsmodellt, mint TOTY győztest a négyhengeres Maxxum traktorok közül / A kompaktság, a teljesítmény és az erőátvitel sokoldalúságának együttes megvalósulását elismerik / A komplex gépekkel végzett munka során a tulajdonosok és a járművezetők számára fontos könnyű gépkezelést is méltányolják /

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója

 


Case IH Logo

Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal várjuk a CASE IH erő- és betakarítógépek egyetlen hivatalos forgalmazójaként.

A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának

maxxum 145 multicontroller A DLG tesztje a Case IH Maxxum 145 Multicontroller traktort minősítette a világ legüzemanyag-takarékosabb szántóföldi traktorjának A Case IH Maxxum 145 Multicontroller az ActiveDrive 8 sebességváltóval a négyhengeres traktorok alacsony fajlagos üzemanyag-fogyasztásában új rekordot állított fel a DLG legújabb Powermix tesztjében. A teszt eredményei alapján 9,5%-kal előzte meg a legközelebbi versenytársat!

A tavaszi magágykészítés és vetés mesterei

case ih banner agrobekes 150A tavaszi szemenkénti vetés az egyik legfontosabb dolog a gazdálkodók életében, hiszen ez a művelet határozza meg leginkább a növénytermesztés sikerességét. Természetesen a precíz magágykészítésről sem szabad megfeledkezni, amely biztosítja az elvetett magok gyors csírázását és egyenletes kezdeti fejlődését.

Megbízható pontosság AGROBÉKÉS RTK-val

ab rtk banner 1502,5cm-es bármikor megismételhető pontosság nemcsak CASE IH gépekhez

CASE IH ötösfogat Szanyban


 

CASE IH ötösfogat Szanyban

Három új CASE IH traktort adott át az Agro-Békés Kft. Szanyban a Dózsa Mg. Zrt-nek. A társaság másik két meglévő CASE IH traktorával együtt így már ötösfogattá bővült a CASE IH flotta a gazdaságban.

40 éves az Axial Flow kombájn - Történeti áttekintés


 

Az egyrotoros cséplési technológia sikertörténeteAz egyrotoros cséplési technológia sikertörténete.

Eszközök

Eszközök