Szervíz

 

 

 

Szerviz

Munkatársaink kiemelt feladata, hogy az általunk forgalmazott Case IH, Bednar, Kverneland és egyéb erő- és munkagépek műszaki vevőszolgálatát és a gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást magas színvonalon kielégítsék, hogy Ön minél rövidebb időre nélkülözze gépét. Országszerte négy területi központunk, békéscsabai vevőszolgálati központunk és az ország minden pontjára eljutó szervizautóink gondoskodnak a minél gyorsabb és legrövidebb kiesést biztosító szervizszolgáltatásról.

Garanciális javítások

Az általunk forgalmazott gépekre gyártójuk 1 év garanciát vállal, melyet szakképzett és a gyártók által akkreditált szervizcsapat lát el. Igyekszünk a garancia időn belüli meghibásodások javítását minél rövidebb időn belül megkezdeni és elvégezni. A garancia érvényesítésének feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

Átalánydíjas szervizszolgáltatás

A kiszámíthatóbb karbantartási és szerviz költségek, valamint a garantált és gyors hibaelhárítás érdekében hoztuk létre átalánydíjas szervizszolgáltatásunkat, mely biztosítja a termelők és a gazdaságok számára a gyors kiszállást, az állandó technikai segítségnyújtást és az szervizköltségek optimalizálását. A javítási szerződés különböző módozatairól és részletekről kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Garancia időn túli javítások

Érdemes szervizcsapatunk szolgáltatását a garancia idő letelte után is igénybe venni, hiszen a gyártók által előírt képzéseknek, a folyamatosan fejlesztett technikai háttérnek köszönhetően munkatársaink megbízhatóan, már kialakult személyes kapcsolattal állnak rendelkezésre egyszerű karbantartási feladatok, valamint állapotfelmérés, nagyobb felújítás kapcsán is. A gyári alkatrészek pedig továbbra is garantálja a gépek hosszú élettartamát és a kedvező üzemben tartási költségeket.

 

Szervizcsapatunk elérhetőségéhez kattintson IDE!