Rólunk - Agro-Békés

Rólunk

 

 

Az Agro-Békés Kft. 2000-ben kezdte meg mezőgazdasági gépforgalmazási tevékenységét Békéscsabán három fővel és általános termékkínálattal.

Mára több mint 65 főt foglalkoztató, az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal rendelkezünk a Case IH erő- és betakarítógépek, valamint a Bednar talajművelőgépek hivatalos magyar forgalmazójaként. Széles munkagép kínálatunk másik közkedvelt márkája a Kverneland, emellett számos nemzetközi és hazai gyártó termékeit megtalálja értékesítőinknél: Accord, RAU, Taarup, Vicon, Jean de Bru, Bernard van Lengerich, McHALE, Petkus, Weidemann, Stoll, AJG AGROGÉP, Kühne, Farmgép, Agro Line, Komáromigép, Metalwolf.

Ügyfeleinket szakképzett, elhivatott szerviztechnikusi, és felkészült, segítőkész alkatrész kereskedelmi csapattal támogatjuk. Már négy helyszínen, a békéscsabai, abonyi, cserkúti és pápai telephelyünkön is teljes körű kiszolgálást biztosítunk, értékesítőink, szerviztechnikusaink, alkatrészszállítóink az ország minden pontján állnak rendelkezésére, így a kapcsolattartás még könnyebb Önnek.