Jogi tudnivalók - Agro-Békés

Jogi tudnivalók

 

 

Kérjük, hogy az agrobekes.hu weboldal használata előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket!

 

A weboldal használatával ezeket a feltételeket önmagára nézve kötelezőnek ismeri el a látogató.

 

Az Agro-Békés Kft. információs és kapcsolatépítő célból hozta létre és üzemelteti ezt a weboldalt. Az Agro-Békés Kft. előzetes írásos engedélye nélkül a weboldal kereskedelmi célú felhasználása mind egészében, mind egyes részleteiben tilos. Az oldalon közzétett valamennyi adat és információ tájékoztató jellegű, amelyek az Agro-Békés Kft.-t kötelező érvénnyel nem kötik.

Cégadatok:

Agro-Békés Kft.

5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19.

 

A szellemi tulajdonhoz fűződő jogok

A weboldal teljes megjelenése és tartalma az Agro-Békés Kft. Szellemi tulajdonsa - vagy harmadik fél részéről a vállalat használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogi szabályok védelme alá tartozik. Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajzolt és fotózott állókép, animáció, film, szöveg, mindez hanggal és hang nélkül, stb.) az Agro-Békés Kft. előzetes írásos engedélye nélkül sem egészében, sem részben nem reprodukálható, nem publikálható, nem adaptálható, nem lefordítható.

Személyes adatok kezelése

Az Agro-Békés Kft. tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik az agrobekes.hu weboldalon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Amennyiben a látogató olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel személye azonosítható, elfogadja, hogy ezeket az információkat az Agro-Békés Kft. a hatályos magyar jogszabályok adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó rendelkezéseinek betartásával kezeli.
Az internetes oldalakon történő bármely személyes adatának megadásával a látogató hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Agro-Békés Kft. adatkezelőként kezelje, és feldolgozza.

A látogató személyes adatait az Agro-Békés Kft. kizárólag névre és címre szóló megkeresések kiküldésének, vagy telefonos ügyfélfelmérések készítésének céljára használja fel. A látogató adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Agro-Békés Kft.-vel kapcsolatos információkkal, újdonságaival, vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival kapcsolatos anyagokat küldjön részére. A látogató ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai kezelésének megszüntetését, illetve azok törlését e-mailben az info@agrobekes.hu, vagy a következő címre küldött levélben: Agro-Békés Kft. 5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19.

Adatbiztonság

Az Agro-Békés Kft.  minden szükséges technikai és biztonsági intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a látogató személyes adataihoz jogosulatlan harmadik személyek ne férjenek hozzá.

Más internetes oldalakhoz való kapcsolódás

A jelen oldalról más internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag a látogató kényelmét szolgálja. Az Agro-Békés Kft. felhívja a látogató figyelmét, hogy amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, az Agro-Békés Kft. által üzemeltetett weboldalt elhagyja. Az Agro-Békés Kft.-nek ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállal.