Megnyitottuk új, nyíregyházi telephelyünket

 

Grósz László nyitotta meg a február 20-i átadó ünnepségen a telephelyet. Az ünnepélyes átadóra szép számmal érkeztek gazdálkodók a környékről, akik együtt ünnepelhettek a Case IH európai képviselőivel is. A Nyíregyháza szélén, a Tulipán utcában felépített új régiós központban négyállásos műhelyben várjuk a térségi partnereinket, akiknek így minden eddiginél jobb és kényelmesebb szervizszolgáltatást, gyorsabb alkatrészellátást nyújthatunk.

 

Növekvő darabszám, fejlődő szolgáltatás

Grósz László, az AGRO-BÉKÉS Kft. ügyvezetője köszöntőjében egészen 2003-ig tekintett vissza. Az elmúlt 15 évben számos fejlesztésnek köszönhetően mára országos gépforgalmazóvá nőtte ki magát a cég, a Case IH erőgépek mellett pedig többek között a Kverneland, a McHale és a Bednar termékeit is ajánlhatjuk a gazdálkodóknak. “Ezt a telephelyet a ti segítségetekkel tudtuk felépíteni, így közös az öröm. A mi célunk az önök sikere, mert ha önök sikeresek, akkor mi is. Számunkra nagyon fontos, hogy úgy adjuk el a világ élvonalába tartozó gépeinket, hogy azzal hasznot hozzunk a gazdálkodóknak” – fogalmazott Grósz László, aki szerint a 2017-es év megmutatta, hogy a cég valóban önálló. Ezt bizonyítja, hogy a nyugati traktorok piacán hazánkban 11,9 %-os volt a részesedésük.

A nyíregyházi telephelyen 15 dolgozó, köztük 4 szervizes szolgálja ki a térség gazdálkodóit, de a jövőben természetesen az állományt is bővíteni szeretnénk. A régiós központban már megkezdődött az alkatrészek feltöltése, a szűrők, olajok a helyükön vannak, a legtöbb kiegészítő pedig közvetlenül elérhető lesz. Ami helyben mégsem, azt 24 órán belül tudjuk szállítani. Grósz László szerint ez a fejlesztés különösen fontos a cég szempontjából, hiszen Nyíregyháza közelében is egyre nagyobb az érdeklődés a Case IH traktorok iránt. Mint mondta, az ország észak-keleti részén már most több mint 30 szerződést írtak alá, a növekvő darabszám mellé pedig a szervizszolgáltatást és az alkatrészellátást is fejleszteni kell.

A legsikeresebb év

“Amióta a Case IH Magyarországon van, a 2017-es volt a legsikeresebb év” – mondta el a megnyitón Christian Garneyer, a régió marketing menedzsere, aki kifejtette, hogy egész Európában olyan partnereket keresnek, akik hosszú távon gondolkodnak, és megbízhatóak.

A szakember beszélt a gyártó legújabb fejlesztéseiről is, többek között az új váltóval szerelt, számos díjat bezsebelő Case IH Maxxum traktorról. Nagy erősségüknek nevezte, hogy 50 LE teljesítménykategóriától egészen a törzscsuklós nagytraktorokig változatos típusokat kínálnak a gazdálkodóknak. A legkisebb és legnagyobb termelők számára is többféle megoldást tudnak ajánlani. Kiemelte például a gumihevederes traktorokat, amely kapcsán aláhúzta: a Case IH több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a talajkímélő módszerrel kapcsolatban. De kíméletes és hatékony, egyrotoros kombájnja is csak a Case IH-nak van.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a közeljövőben újabb termékeket is bemutatnak. Mindez nem meglepő, hiszen középtávon a mezőgazdaság világszintű növekedését várják, amely minden bizonnyal a magyar piacot is érteni fogja. Éppen ezért folyamatosan figyelik az ügyfelek visszajelzéseit hazánkban is. Hangsúlyozta: komplett rendszerekben fognak gondolkodni a jövőben is.

Christian Garneyer, beszéde végén átadta Grósz Gábor kereskedelmi igazgatónak azt a táblát, amely szavatolja, hogy a telephely megfelel a Case IH minden követelményének.

A rendezvény végén Grósz László ügyvezető egy Case IH-s torta elfogyasztására hívta a megjelent gazdálkodókat, akik szakmai beszélgetés mellett kóstolhatták meg a különleges desszertet.

 

   
   

 

Forrás:
Gribek Dániel
AgroFórum