Hírek - Agro-Békés

Így működik az Axial Flow kombájn - VIDEÓVAL!

 

 

 

Különlegességekből, újdonságokból a 2017-es AGROMASHExpo-n sem volt hiány, a kiállítótérben pedig a legnépszerűbb interaktív látnivaló a CASE IH Axial Flow szimulátor volt.

Az óriási edzett üveg kirakatban az Axial Flow egyrotoros technológia szíve zakatolt.

A kombájn-szimulátor széles körben történő bemutatásának célja az volt, hogy közvetítse: Az Agro-Békés Kft. Axial Flow kombájnjai az aratási időszak körüli kihívásokra is tökéletes megoldást kínál.

Nem jelentenek problémát többé a megnövekedett termésátlagok, a lerövidült betakarítási időszakok, valamint a magasabb minőségi elvárások – és a piac által a gazdálkodók felé támasztott még nagyobb teljesítmény-igény!

Korunk kihívásaira mind megoldást nyújt a CASE IH Axial Flow kombájnok egyrotoros technológiája, amely minimális tört szemet, tökéletes tisztaságot és kiváló magminőséget biztosít a betakarítás során.

A vágóasztalról a ferdefelhordóra érkező anyagáram közvetlenül érkezik meg a rotorhoz, ahol jelentős, 6km/h-ról 100 km/h-ra történő anyagáram-gyorsulás jön létre.

A cséplés alapelve: mag a magon. A rotor forgása által létrehozott centrifugális erő hatására történik meg a magleválasztás. A rotor végén pedig közvetlenül tud távozni az anyagáram az integrált szecskázóra, aminek kettős szerepe van. Az egyrotoros technológia további előnyei: a gép emelt fordulatszámon szecskáz, alacsony fordulatszámon pedig szalmát rendre rak.

Agro-Békés stand
 
Agro-Békés Kft. kombájn szimulátor