Hírek - Agro-Békés

Ilyen volt az AgromashExpo 2018-ban

 

 

Lezárult az AgromashExpo/AgrárGépShow 2018 kiállítás!

Idén is sok látogatót és partnert köszönthettünk az Agro-Békés Kft. standján. A kiállítás sikerrel zárult, a nagy érdeklődés övezte a standon kiállított már jól ismert traktorokat és az újdonságokat is. Felvonult a teljes CASE IH termékpaletta a 85 lóerős Farmall traktortól a CASE IH zászlóshajójának is nevezett 620 lóerős Quadtrac-ig.
Magyarországon először bemutattuk a 2018-as Év Gépe címet elnyert Maxxum ActiveDrive 8 traktor, mely az AgromashExpo/AgrárGépShow Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíját is megkapta.
A technológia szerelmeseit az Axial Flow kombájnok cséplési technológiáját bemutató, igen impresszív szimulátorral vártuk. A precíziós gazdálkodás után érdeklődők pedig interaktív asztalokon tesztelhették a CASE IH technológiáját és az azáltal nyújtott előnyöket.

 

Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíj a CASE IH Maxxum ActiveDrive8 traktornak

A kiállítás első napján adták át az AgromashExpo/AgrárGépShow termékdíjait. Az Agro-Békés Kft. díját Grósz Gábor ügyvezető vette át Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől a CASE IH Maxxum ActiveDrive8 traktoráért.

Agro-Békés Kft.
5600 Békéscsaba, Kétegyházi út 19.
Tel: +36 66 444 016 | Fax: +36 66 530 070
info@agrobekes.hu
Jogi tudnivalók