Hírek

 

 
Az AGRO-BÉKÉS Kft. a CASE IH kizárólagos magyarországi forgalmazója
Az ország teljes területét lefedő kereskedelmi és vevőszolgálati hálózattal várjuk a CASE IH erő- és betakarítógépek egyetlen hivatalos forgalmazójaként.

 
ITT AZ ŐSZI ÁRSZÜRET IDEJE!
CASE IH Farmall 95 A és C, Luxxum 100, Maxxum 115 és Puma 150 - Mi ezeket a gépeket kínáljuk Önnek akciónk keretein belül, jelentős árengedménnyel, készletről! Éljen a lehetőséggel és szüretelje le most kedvezményeinket!

 
CASE IH Axial Flow kombájn előrendelési akció (Early Bird)
A CASE IH erő- és betakarító gépek kizárólagos magyar forgalmazójaként az alábbi akciós csomagokat kínáljuk Önnek,
CASE IH AXIAL FLOW „EARLY BIRD” ELŐRENDELÉSI AKCIÓNK KERETÉBEN

 
CASE IH Maxxum Signature Edition
A CASE IH az Ausztriában, St. Valentinban gyártott traktor által elért nemzetközi sikerek méltó ünnepléseként, több limitált kiadású, „Signature Edition” modellt mutatott be.
A MAXXUM „Signature Edition” modellek számos extra opcióval, korlátozott számban és ideig rendelhetők az AGRO-BÉKÉS KFT-nél!

 
Bednar Swifter előrendelési akció
A Bednar talajművelő gépek kizárólagos magyar forgalmazójaként az alábbi akciós lehetőséget kínáljuk Önnek:
BEDNAR SWIFTER ELŐRENDELÉSI AKCIÓ, 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL

 
Bednar Atlas AO előrendelési akció
A Bednar talajművelő gépek kizárólagos magyar forgalmazójaként az alábbi akciós lehetőséget kínáljuk Önnek:
ATLAS AO_L RÖVIDTÁRCSA AKCIÓ

 
Napraforgó és kukorica adapter akció!
A 2018-as adapter akcióban szereplő csomagjaink:
AXIAL-FLOW 5140 + Case IH 4406 kukorica adapter + NAS 676 napraforgó adapter
Case IH 4406 F kukorica adapter + NAS 676 napraforgó adapter
Case IH 4408 F kukorica adapter + NAS 876 CS napraforgó adapter
Case IH 4408 F kukorica adapter + PSM 876 CS napraforgó adapter

 
40 éves az Axial Flow kombájn - Történeti áttekintés
Több mint 100 éve a kombájngyártában és 40 év tapasztalat az egyrotoros kombájntechnológia alkalmazásában. Két olyan jubileumi szám melyet más kombájngyártó nem mondhat el magáról a világpiacon. A folyamatos technológiai fejlesztés és az egyszerű ugyanakkor hatékony felépítés az, amely a CASE IH Axial-Flow kombájnokat megkülönbözteti a versenytársak gépeitől.

 
Két díjat is besöpört a CASE IH új Maxxum ActiveDrive8 traktora
A Case IH új ActiveDrive 8 sebességváltóval felszerelt Maxxum Multicontroller traktora nyerte az Év Gépe 2018 díjat és az AgromashExpo Nemzetközi Termékfejlesztesi különdíját gépesítési kategóriában.

 
CASE IH Quadtrac - 20 éve a szántóföldeken + VIDEÓ!
Hogy miért szeretjük ennyire?

 
2018-as Aratási Ügyelet: június 30-tól a betakarítási időszakban szerviz és alkatrész ügyeletet tartunk!
Kollégáink a szerviz és alkatrész ügyekben állnak rendelkezésükre: Hétfőtől-Péntekig 7:30-tól 18 óráig - Szombaton 8-tól 16 óráig - Vasárnap 8-tól 14 óráig

 
10 jó érv a Case IH Axial Flow kombájnok mellett
Vannak tényezők, amelyeket egyáltalán nem befolyásolhatunk, ilyen az időjárás is, viszont mint a világszerte ismert betakarítógépek forgalmazója és szervizelője elmondhatjuk, hogy van néhány, amit igen. Ezek vesszük most sorra.

 
Autonóm járművek és a CASE IH kísérleti programja
A Case IH meghatározta az autonóm járművek kategóriáit és bejelentette kísérleti programját

 
Miért a rotoros kombájn? Miért az Axial Flow? - A gazda megmondja! VIDEÓ
Július elején országjáró aratási körútra indultunk a CASE IH és az AGROBÉKÉS kombájnspecialistáival. Axial Flow kombájnokkal dolgozó gazdákat látogattunk meg a betakarítási közepén, hogy további beállításokkal és tippekkel növeljük a kombájnok teljesítményét, sebességét, tovább tudjuk csökkenteni a szemveszteséget, növelni a minőséget.

 
Növényápolás és növényvédelem a legprecízebben
Május az a hónap, ahol a szántóföldi kulturáink a legtöbb növényvédelmet, és növényápolást igénylik. A őszi káposztarepce rovarírtásától kezdve a gabonák kalászvédelmén át a kukorica és napraforgó korai poszt és posztemergens gyomirtásáig számos olyan fontos növényvédelmi feladat van, amely meghatározza növénytermesztésünk sikerességét.

 
Magágykészítés a Dunavecsei MG. Zrt földjein Bednar Swifter SO 7000 F kompaktorral
A Dunavecsei MG Zrt. mintegy 1800 hektáron gazdálkodik Dunavecsén és környékén. Jellemzően öntési talajokkal találkozhatunk a vállalkozás által művelt területeken, amelyek változó kötöttségűek, a homokostól egészen a szikes talajtípusig váltják egymást és átlagban körülbelül 18 aranykorona értékűek.

 
Megnyitottuk új, nyíregyházi telephelyünket
A térségben élő és dolgozó termelők színvonalasabb kiszolgálását teszi lehetővé az új területi központ.

 
Itt az Agro-Békés Gépbérlet!
Csak nyugodtan! Kiszámítható, tervezhető, megbízható

 
A tavaszi fejtrágya kijuttatás
A kora tavaszi nitrogén fejtrágyázás a búza és repcetermesztés sarkalatos pontja. Nagyon fontos, hogy ezt a műveletet ne csak a megfelelő időben végezzük, hanem a lehető legjobb minőségben is. Legyen szó szilárd vagy folyékony fejtrágyázásról, az Agro-Békés Kft. Kverneland termékkínálatából biztosan megtalálja a megfelelő munkagépet gazdasága számára.

 
A kompaktorok szezon előtti karbantartása pénzt és időt takarít meg
A mezőgazdasági munkagépek tavaszi szezonra való felkészítése a téli munkák megkerülhetetlen része. De milyen karbantartási műveleteket végezzünk el? Hogyan előzzük meg a munka során fellépő problémákat? Mely alkatrészeket tartsuk raktáron? A válaszokat az alábbi cikkben olvashatják el.

 
Ilyen volt az AgromashExpo 2018-ban
Díjnyertes traktor, Axial Flow cséplési technológiát bemutató szimulátor, a CASE IH zászlós hajója, a 620 lóerős Quadtrac, interaktív asztalok a precíziós gazdálkodás érdeklődőinek

 
Magyar lány Amerikába megy
Heppné Lévai Adél nyerte a CASE IH 175 éves jubileumának alkalmából megrendezett fotópályázatot. Facebookon oldalon ti is nyomon követhettétek az esélyes fotókat. A legtöbb szavazatot kapott fotó beküldője másodmagával egy amerikai álomutazáson vehetett részt a CASE IH fellegvárában.

 
Új telephelyet nyitunk Nyíregyházán
A Tulipán utcában nyitunk hamarosan az Észak-Kelet magyarországi termelők kiszolgálására

 
Ismerje meg a Németh testvéreket!
Csak a költségek csökkentésével maradhat meg a versenyképesség - Precíziós gazdálkodás CASE IH erőgépekkel Kunpeszéren

 
Magyarországon indult el a CASE IH kombájnspecialistáinak képzése
Október közepén a gesztelyi Gergely Farm adott otthont a CASE IH európai képzési programjának kezdő állomásához, ahova Közép-Kelet Európa leendő kombájnspecialistáit várták, a tréning műszaki és szervizhátterét pedig a CASE IH hazai képviselője, az AGRO-BÉKÉS Kft. látta el.

 
Bemutatkozik az abonyi telephely +VIDEÓ
Galambosi Péter, az Agro-Békés Kft. abonyi telephelyének vezetője mutatja be a területi központot. A Szolnok TV riportja.

 
Bednar Terraland nyúzópróba a kötött békési agyagtalajon
A Terraland TO 6000 nyári demo túrájának egyik állomásán, a Békés megyei Ecsegfalván jártunk. A 6 m-es vontatott lazító számos környékbeli gazda szeme láttára mutatta meg mire képes az igen kötött, agyagos talajon. A munkagépet egy gumihevederes járószerkezetű Case IH Quadtrac erőgép húzta.

 
Senki sem szeret folyton szerelni, ezért dolgozunk Bednar gépekkel
Bednar gépekkel dolgoznak Jánoshalma határában a Kiss testvérek. A cseh talajművelő gépek évente nagyjából 800 hektáron bizonyítják rátermettségüket, a közelmúltban pedig egy Omega OO 4000 vetőgéppel is bővült a dél-alföldi állomány.

 
XI. AGROBÉKÉS Nyílt Nap - VIDEÓ!
Nézze meg a XI. AGROBÉKÉS Nyílt Napról szóló videónkat!

 
Töretlen a fejlődés az Agro-Békés Kft-nél
A CASE IH megerősíti és támogatja az AGRO-BÉKÉS Kft. munkáját és fejlődését / Megvalósult fejlesztések Békéscsabán és Abonyban / Új telephely Pákozdon és Nyíregyházán / 16 új munkahely létesült

 
Hajdúságban dolgozik az első magyarországi Optum traktor
Berettyóújfalura került az első itthon munkába állt CASE IH Optum CVX traktor. A 300 lóerő teljesítményű traktor 2017-ben az Év Traktora lett Európában, melyet az egyedülálló és egyben kiváló teljesítménye és súlyozás miatt nyert el. Ez volt az a tényező, ami miatt ifj. Kovács Zsigmond berettyóújfalusi gazdálkozó a beszerzése mellett döntött.

 
Gazdára talált a jubileumi CASE IH Maxxum traktor
Bihari Imre, püspökladányi gazdálkodó lett az 51.000. CASE IH Maxxum traktor tulajdonosa. A Maxxum traktor nem az első CASE IH gép a gazdaságban, hiszen 5 éve dolgoznak már Magnum traktorral is.

 
A BEDNAR bemutatja 2017. évi újdonságait
Az új OMEGA OO_L vetőgépek tervezésénél fontos szempont volt a gép kis önsúlya, de robusztus konstrukciója, illetve a precíz maglehelyezés. A BEDNAR vállalat 2017 második felében 3 új modellt dob piacra 3, 4 és 6 m-es munkaszélességben. A vetőgép önsúlyának jelentős csökkenését a polietilénből készült magtartály teszi lehetővé.

 
AgromashExpo Nemzetközi Innovációs Termékfejlesztési Különdíj a CASE IH Luxxum traktornak
Az új Case IH Luxxum jóval több puszta sokoldalúságnál. A traktort vegyes tevékenységű és kisebb gazdaságok számára tervezték és számos részletekbe menő fejlesztéssel dicsekedhet. Vegye szemügyre testközelből az AgromashExpo-n!

 
Új Quantum traktorok nagyobb hatékonysággal
A Case IH bemutatta Quantum traktorainak új generációját. Az új design mellett a traktor középre szerelhető hidraulika csatlakozót, nagy teljesítményű szivattyú opciót, kapcsolható fülkeszűrő rendszert, továbbfejlesztett fülkebelsőt és kezelőszerveket valamint beépített mellső függesztést és TLT opciót kapott.

 
CASE IH - a hevederes járószerkezetek specialistája
A hevederes járószerkezetek első prototípusának 1992-es bemutatáást a Quadtrac 1997-es gyakorlati bemutatása követte, az évek során pedig más traktoroknál és kombájnoknál is alkalmazták. A vállalat mára utolérthetetlen szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a járószerkezetek és a talajvédelem gépészeti megoldásainak terén.

 
Így működik az Axial Flow kombájn - VIDEÓVAL!
Korunk kihívásaira mind megoldást nyújt a Case IH kombájnok egyrotoros technológiája, amely minimális tört szemet, tökéletes tisztaságot és kiváló magminőséget biztosít a gazda számára.

 
A Case IH 2017-ben ünnepli 175 éves jubileumát
A mezőgazdasági berendezések gyártásában világviszonylatban is vezető Case IH idén ünnepli fennállásának 175. évfordulóját. A vállalat szülőhelye a Wisconsin államban lévő Racine, ahol Jeromes Increase Case 1842-ben hozta létre a Racine Cséplőgép Műveket.

 
A Case IH vezető nélküli traktora ezüst érmet nyerte a SIMA díjátadón
A Case IH egyik legújabb fejlesztése nyert ezüst érmet a franciaországi nemzetközi mezőgazdasági kiállításon a SIMA-n. A díjat a vezető nélküli traktor koncepció kapta, mely a Magnum CVX traktor továbbfejlesztett változata. Az innovatív technológiát a közönségnek először a nyár végi Egyesült Államokbeli Farm Progress Show-n mutatták be.

 
Case IH nyerte a 2017 Év Traktora díjat az Optum 300 CVX-szel
A zsűri többek között a nagy teljesítmény és alacsonyabb súlyarány miatt találta a traktort Európa legjobbjának. A traktor igény szerint továbbsúlyozható a kedvező vonóerő érdekében. A kialakítás optimális hatékonyságot és talajvédelmet kínál.

 
CASE IH flotta a Gergely Farmon - videóval
Különleges természeti szépségű környezetben, nagy teljesítményű piros gépparkkal dolgoznak nap mint nap a Gergely Farmon. Ottjártunkkor a Gesztely környéki családi gazdaságban öt Case IH erőgép dübörgött egy táblán – természetesen Bednar munkagépekkel.

 
Agronomic Design - Talajvédelem gépész szemmel
Talajkímélő workshopon beszélgettünk partnereinkkel a talajtömörödöttség kialakulásának okairól, következményeiről, a lehetséges megelőzési megoldásokat gépészeti szempontból be is mutattuk.

 
Faapríték készítés CASE IH Magnum-mal
Egyre népszerűbb a biomassza alapú energiatermelés hazánkban. Ennek köszönhetően folyamatosan gyarapodnak azok a vállalkozások, amelyek faapríték előállításával kezdenek foglalkozni. Az erre alkalmas munkagéphez azonban megfelelő, komoly teljesítménnyel rendelkező traktor szükséges.

 
Indul az AGROBÉKÉS RTK
2016. augusztus 20-tól elérhető az Agro-Békés Kft. országos lefedettségű RTK hálózatának szolgáltatása, mellyel 2,5 cm-es bármikor megismételhető pontosságot érhető el kedvező jelszolgáltatási szerződéscsomagokon belül, de nem csupán a cég által forgalmazott CASE IH gépekhez. A hálózat nagy előnyét jelenti az adatroaming alapú szolgáltatás, mely megoldást jelent az ország határain és a magyar háló

 
Fuhrmann pótkocsik várják gazdájukat
Az ország bizonyos részein hamarosan megkezdődik az aratás, sőt valahol már az őszi árpát vágják. Szállítsa be betakarított terményét a kiváló minőségű, osztrák gyártmányú készleten lévő Fuhrmann pótkocsikkal!

 
X. AGROBÉKÉS Nyílt Nap
2016. június 3.-án ismét megrendezésre került az AGROBÉKÉS Kft. már hagyományosnak mondható Nyílt Napja, ahol a termékújdonságokon kívül kiemelt termékköröket és technológiákat ismerhettek meg a résztvevők gyakorlati tesztek és szimulátorok segítségével.

 
Kverneland iXdrive önjáró permetező
Magyarországon csak nálunk!

 
A BEDNAR bemutatja 2016-os újdonságait
A BEDNAR munkagépgyártó cég három újdonásggal és két jelentős fejlesztéssel rukkolt elő a soron következő évre. Az újdonságok közé a FERTI-BOX FB_F mellső tartály, a GALAXY GE szántóföldi henger és a ROW-MASTER RN kukorica sorközművelő kultivátor tartozik.

 
Kíváncsi tömeg az Optum traktor körül - AgromashExpo, AgrárGépShow 2016
Az új, díjnyertes Optum traktort és a Magnum Rowtrac-et csodálták meg a legtöbben.

 
Elkezdődött az Agro-Békés Kft. RTK hálózatának kiépítése
A magyar mobilhálózatoktól független RTK rendszer megoldást kínál majd a határ közelében vagy a magyar hálózatok üres foltjain dolgozók számára

 
Ezt nevezzük mi optimális megoldásnak!
Case IH Optum CVX – Újabb mérföldkő a Case IH történelmében A Case IH bejelentette az új Optum CVX traktorsorozatot, amihez lenyűgöző új megjelenés, nagyobb teljesítmény, kompakt méretek, jó manőverező képesség és kiváló teljesítmény/súly arány párosul. Az új traktor egyben hatékony, sokoldalú és megbízható.

 
Összehangolt munka - Case IH traktor és Bednar sorközművelő 45cm-es repcevetésben
Nem gépet, hanem megoldást szállítunk – valljuk mindannyian az Agro-Békés-nél. Így volt ez október elején is. Polgárdiban, a Szekeres Kft. gazdaságában üzemeltük be azt a rendszert, mely a költség-bevétel tényezők szem előtt tartása miatt a 45cm-es sortávra vetett repce költséghatékony és precíz sorközművelését célozta meg.

 
AgromashExpo - AgrárGépShow Különdíjat nyert a Case IH Optum CVX
A hazai legrangosabb agrárkiállítások Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíját kapta a Case IH legújabb, optimális teljesítmény/súly aránnyal és vadonatúj külsővel rendelkező Optum CVX traktora.

 
Ilyen volt a Nagy Talajművelő Show 2015-ben
Idén is az Agro-Békés Kft. Case IH traktorai húzták a Nagy Talajművelő Show-n a Kverneland munkagépeit is. Nézze meg a bemutatóról készült filmet!

 
Extrém száraz talajviszonyok – Közeledik a repcevetés és az őszi talajmunkák ideje
Ahhoz, hogy a kiszáradt talajokon elfogadható minőségben tudjunk alapművelést, elmunkálást vagy magágy készítést végezni, nagy teljesítményű, megfelelő üzemi súllyal rendelkező gépekre van szükség.

 
Case IH talajkímélő gyakorlati show
Európában először nálunk láthatták a Case IH "AGRONOMIC DESIGN" NAGY TRAKTOR SHOW elnevezésű gyakorlati bemutatót.

 
A Case IH kombájn sikert sikérre halmoz
Aratási bemutató Case IH AF9230 kombájnnal, élő kapcsolattal a Case IH AFS Connect precíziós gazdálkodási rendszeren keresztül

 
IX. Agro-Békés Nyílt Nap
Csúcskategóriás erő- és munkagépek, a gyártósorról egyenesen a helyszínre érkező újdonságok és látványos gyakorlati bemutatók várták május 29-én a békéscsabai repülőtérre érkezőket az idén 15 éves Agro-Békés Kft. nyílt napján.

 
A kényes növények aratásának specialistája
Az Agárdon gazdálkodó Dörömbözi Kft.-t kereste fel Hatala László, az Agrofórum újságírója, hogy érdeklődjön a Case IH Axial-Flow 6140-es kombájnnal szerezett tapasztalatokról Hollósi Endrétől a cég műszaki vezetőjétől, aki a Case IH gépek nagy szakértője.

 
Indulhat a nyári betakarítás!
A gazdálkodók körében a nyár beköszönése egyértelműen a betakarításra való felkészülést és lehető legjobb minőségben történő hatékony betakarítást jelenti. Június hónapban kezdődik a száraz borsó az őszi árpa valamint a repce aratása. A betakarítás sikeressége gyakorlatilag meghatározza a gazdálkodás jövedelmezőségét, így kiemelkedően fontos, hogy optimális időben, optimális szemvesztességgel és l