Tárcsás tarlóhántók

Bednar Swifterdisc XE rövidtárcsás tarlóhántó
A SWIFTERDISC XE nagy munkaszélességű, nagy teljesítményű rövid tárcsás tarlóhántó a tárcsák egyedi rugózásával, gumiszegmensekkel, a betakarítás utáni tarlóhántás gyors és minőségi végzésére alacsony költségek mellett, vagy magágyelőkészítésre.

Bednar Swifterdisc XN függesztett rövidtárcsás tarlóhántó
A SWIFTERDISC XN függesztett rövid tárcsás tarlóhántó a tárcsák egyedi rugózásával, gumiszegmensekkel, a tarlóhántás gyors és minőségi végzésére alacsony költségek mellett.

Bednar Swifterdisc XO_F félig függesztett rövid koncepciójú tárcsás tarlóhántó
A SWIFTERDISC XO_F kompakt tarlóhántó rövidtárcsa, akár 15 km/órás munkavégzési sebességhez.

Bednar Atlas AO tárcsás tarlóhántó
Az ATLAS AO kompakt, rövid, robusztus szerkezeti kialakítású tárcsás tarlóhántó.

Bednar Atlas AM vontatott rövid tárcsás tarlóhántó
Az ATLAS AM egy nagy munkaszélességű, rövid kivitelű vontatott tárcsás tarlóhántó óriási napi teljesítménnyel és költségmegtakarítással, melyet a nagy munkaszélességnek és munkasebességnek köszönhet.

Bednar Atlas AO_L univerzális nehéztárcsa
Az ATLAS AO_L egy univerzális nehéztárcsa. Alkalmazható első tarlóhántásra egyből a betakarítógép után vagy nagyobb mennyiségű tarlómaradvány bedolgozására, pl. szemes kukorica után.

Bednar Atlas HO félig függesztett nehéztárcsa
A BEDNAR ATLAS HO egy nehéz, kompakt, rövid tárcsás tarlóhántó robusztus szerkezeti kialakítással. Használható tarlóhántásra nagy menyiségű tarlómaradvány beldolgozásához 18 cm-es mélységig, mély tarlóhántásra, tarlóhántásra nehéz és kiszáradt földeken.