Case IH traktorok - Agro-Békés

Case IH traktorok

QUANTUM V, N, F
80-110 LE
Mesterségesen keskeny, természetesen erős

Farmall A
85-115 LE
A Farmall A tökéletes többcélú kiegészítő erőgép olyan nagy gazdaságokban, ahol sok gépkezelőt alkalmaznak. Kisebb gazdaságokban a Farmall A traktort sokoldalúsága, kedvező beszerzési ára, alacsony üzemeltetési költségei gyorsan megtérülő, logikus befektetéssé teszi.

Luxxum
99-117LE
Nézzen meg közelebbről egy Luxxum-ot, és azonnal látni fogja, hogy ez a traktor azoknak készül, akik többet szeretnének. A Luxxum traktorok olyan középkategóriás erőgépek, melyek minden vonatkozásban a lehető legmagasabb szintű felszereltséget kínálják.

Maxxum
110-150 LE
A legstílusosabb középkategóriás traktor a könnyed kezelés és karbantartás előnyével

Puma
150-240 LE
A Puma traktor kellemes fogyasztási értékeivel, nagy teljesítményű motorjával és számos teljesítményre, üzemanyagtakarékosságra vonatkozó extráival a Case IH termékkínálatának kiemelkedő tagja a 150-240 lóerős kategóriában. CVX váltóval is elérhető.

Optum CVX
270-300 LE
A letisztult megjelenésével és vezetési kényelmével magabiztosan teljesít a modellváltozattól függően 271 és 300 névleges lóerő közötti tartományban. Az optimális teljesítmény-tömeg arány még nagyobb sokoldalúságot biztosít, és lehetővé teszi az időjárás által megszabott szűk időkeretek maximális ki

Magnum
235-380 LE
A Magnum traktorokat olyan gazdaságok számára tervezték, ahol elengedhetetlen követelmény a traktorral szemben a nagy teljesítmény, melyet képes megfelelő módon le is adni, a megbízhatóság és tartósság, a takarékos üzemanyag felhasználás és a kényelem.

Steiger & Quadtrac
370-620 LE
A Steiger és Quadtrac traktorokba szerelt motorokat maximális erő leadására lettek tervezték.