Case IH traktorok

QUANTUM F
75-105 LE
A Quantum traktorokat cserjéken nevelt gyümölcsösökben vagy szélesebb gyümölcsfa sorok közötti munkára tervezték. Teljesítményükben, megbízhatóságukban teljes egészében illeszkednek a Case IH termékkínálatának többi tagjához.

Farmall A
85-115 LE
A Farmall A tökéletes többcélú kiegészítő erőgép olyan nagy gazdaságokban, ahol sok gépkezelőt alkalmaznak. Kisebb gazdaságokban a Farmall A traktort sokoldalúsága, kedvező beszerzési ára, alacsony üzemeltetési költségei gyorsan megtérülő, logikus befektetéssé teszi.

Farmall U
95-115 LE
A Farmall U traktorok a szántóföldi növénytermesztésben és az állattartó gazdaságokban előforduló nehéz munkák, valamint az általános mezőgazdasági tevékenység során felmerülő napi feladatok elvégzésére használhatók.

Farmall U Pro
95-115 LE
A Farmall U Pro teljesítményben, sokoldalúságban, felszereltségben és kényelemben egyaránt megelőzi a többi Farmall traktor modellt.

Maxxum
110-140 LE
Beszerzési és fenntartási költségeket tekintve kedvező ár-érték arányú traktor, mely kiegészítőket és felszereltséget illetően rugalmasan bővíthető megoldást kínál a 110-140 lóerő kategóriában. Elérhető CVX sebességváltóval is.

Puma
150-240 LE
A Puma traktor kellemes fogyasztási értékeivel, nagy teljesítményű motorjával és számos teljesítményre, üzemanyagtakarékosságra vonatkozó extráival a Case IH termékkínálatának kiemelkedő tagja a 150-240 lóerős kategóriában. CVX váltóval is elérhető.

Optum CVX
270-300 LE
A letisztult megjelenésével és vezetési kényelmével magabiztosan teljesít a modellváltozattól függően 271 és 300 névleges lóerő közötti tartományban. Az optimális teljesítmény-tömeg arány még nagyobb sokoldalúságot biztosít, és lehetővé teszi az időjárás által megszabott szűk időkeretek maximális ki

Magnum
235-380 LE
A Magnum traktorokat olyan gazdaságok számára tervezték, ahol elengedhetetlen követelmény a traktorral szemben a nagy teljesítmény, melyet képes megfelelő módon le is adni, a megbízhatóság és tartósság, a takarékos üzemanyag felhasználás és a kényelem.

Steiger & Quadtrac
370-620 LE
A Steiger és Quadtrac traktorokba szerelt motorokat maximális erő leadására lettek tervezték.